28 maart 2019

Op donderdag 28 maart is er een informatieavond over het programma van Celebrate Recovery. Deze avond is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het programma. De avond is vrijblijvend en je zit nergens aan vast. Tijdens deze avond gaan we ook luisteren naar een Persoonlijk Verhaal van Hoop, deze keer van Ron:

Deze avond vertel ik mijn bijzondere verhaal over mijn zoektocht naar de waarheid. Hoe ik na een diepe psychische crisis, met de ervaring van een isoleercel, tot bekering ben gekomen. En hoe daarna Celebrate Recovery mij heeft geholpen om open te zijn over mijn geheimen en worstelingen. Ik kijk er naar uit om met je te delen hoe God zich hierin heeft laten zien.

Je bent van harte welkom vanaf 19:15 uur voor koffie en thee. Om 19:30 uur start het programma. Tot dan!

Adres: Basisschool In de Lichtkring, Naarderweg 2, Zeewolde